Buro-shop kris cailliau
Buro-shop kris cailliau uw leverancier in kantoor-benodigdheden, computersupplies, papierwaren en verpakkingen steeds aan scherpe prijzen. Wij zijn open op weekdagen van 8.30 u. doorlopend tot 18.00 u.

Historiek
In de zomer van 1991 stichtte Kris Cailliau zijn bedrijf als een eenmanszaak in de Daniel De Haenelaan 62 te Veurne. April 1994 verhuisde hij naar Industrieterrein II te Veurne. In juli 2000 werd overgegaan tot de omvorming naar B.V.B.A.

Aard van de Activiteit
De voornaamste activiteit van het bedrijf is het verkopen van kantoorbenodigdheden; papierwaren en verpakkingen, voornamelijk aan bedrijven, gemeentebesturen en scholen. Men is vooral gericht op groothandel; maar de verkoop aan de particulieren wordt als maar groter. In de onderneming zelf wordt er niets geproduceerd. De klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de omliggende industrieterreinen en de kuststreek. In de omgeving van Ieper en Poperinge zijn ook veel klanten daar "BURO-SHOP KRIS CAILLIAU" nog een vestiging gehad heeft op "Flanders Language Valley", te Ieper.

Winkel
Gelegen op Industrieterrein II te Veurne. Baan Veurne - Koksijde. De winkel is ongeveer 1200m² groot, sober ingericht met enorme keuze uit verscheidene artikelen. 8.000 refnr zijn constant leverbaar.

Levering
Er wordt gestreefd om het motto "'s morgens gebeld = 's namiddags geleverd" hoog te houden! Portvrije leveringen gebeuren bijna dagelijks in en rond Veurne, van Adinkerke tot Middelkerke en streek rond Diksmuide, Poperinge en Ieper.

Organigram
Kris Cailliau
Zaakvoerder, Aankoop
Ann Mestdagh
(echtgenote) Boekhouding, Facturatie
Luc Andries
Beheer en Organisatie van de stock
Alana De Beerst
Verkoop intern
Christine Verlinde
Opvolging inkomende en uitgaande fakturen, transport Ieper-Diksmuide-Poperinge
Hans Vanbesien
Magazijn en Transport

 

Wegbeschrijving


  • U neemt de autosnelweg richting kust. In jabbeke volgt u de autosnelweg richting Veurne.
  • U neemt de afrit Veurne. Hier volgt u de verkeersborden richting Koksijde.
  • U rijdt over een viervaksweg en komt aan verkeerslichten waar u op uw rechterkant het "Vormingsinstituut" ziet. U volgt de weg richting Koksijde. Dan passeer je een overweg, op ongeveer één kilometer na de overweg ziet u op uw linkerkant Buro-Shop.
 
Openingsuren:
Weekdagen doorlopend van 8u.30 tot 18u.00
zaterdag van 10u.00 tot 13u.00
zondag gesloten